Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
ВІДЕОКАНАЛ KPBL39
Описание
Меню сайту
МИ У FACEBOOK
Описание

Педагогічна преса
Описание
Офіційні ресурси
Описание

Описание

Описание

Описание

Описание

Описание

Описание

Описание

Описание

Описание

Описание

Історія України
Афоризми
Статистика
Онлайн всего: 2
Гостей: 1
Пользователей: 1
Edu-Ard
Поточний час
КПБЛ, м. КРИВИЙ РІГ
Погода
Osvita.ua
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу

Пошук
Вчителям, учням
Календар
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Радіо
Головна » 2016 » Октябрь » 28 » ТИЖДЕНЬ ТОРГІВЕЛЬНО-КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ
14:10
ТИЖДЕНЬ ТОРГІВЕЛЬНО-КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ
 

Додай цю новину на свою сторінку в соцмережі

 

28 жовтня 2016 р.


ТИЖДЕНЬ ТОРГІВЕЛЬНО-
КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ

 

З 24 по 28.10 2016 року в Криворізькому професійному будівельному ліцеї було проведено тиждень з професій «Кухар», «Кухар, кондитер» та «Продавець продовольчих товарів, контролер-касир».

 

 

З метою підвищення інтересу до обраної професії, піднесення її престижу серед учнів ліцею, виховання пошани до культури і традицій українського народу з 24 жовтня по 28 жовтня 2016 року було проведено тиждень з професій «Кухар», «Кухар, кондитер», «Продавець продовольчих товарів контролер-касир».

24 жовтня була організована виставка за професією «Кухар, кондитер», яка проводилась під керівництвом викладача та майстрів в/н, учнями груп  кулінарного профілю. Гідне місце на виставці зайняли макети тортів «Козацька слава», а також творчі роботи учнів з бісеру та вишивки. На виставці також були представлені роботи учениці з солоного тіста та проведений майстер-клас по виготовленню виробів з солоного тіста.

 

     

     

 

25 жовтня був проведений майстер-клас з приготування м’ясної страви «Старий мельник». Майстер-клас проводив Курбатов Андрій шеф кухар кафе «Біля млина» з учнем гр №12 Рудковським Владиславом, який  проходить виробничу практику в цьому кафе під керівництвом саме Андрія.

 

     

     

 

26 жовтня проводився майстер-клас з приготування м’ясної страви «Козацька торба». Майстер-клас проводили викладач ліцею Коваль Т.В. та майстер виробничого навчання Олійник В.В.

Майстер-класи були  організовані  з урахуванням  принципів,  серед  яких  визначальними  є:  зв’язок між викладачем, майстром виробничого навчання, базою практики та учнем; зв'язок теорії  з  практикою; застосування  засобів  і  прийомів  навчання,  які  сприяють  розвитку  творчого мислення;  вихованню  творчого  ставлення  до  об’єктів  техніки  і  явищ  життя; виробленню  навичок  швидко  знаходити  причинно-наслідкові  зв’язки,  аналітико-синтетичного  підходу  до  них.

Конкурс фахової майстерності був проведений 27 жовтня серед учні гр №12 з професії «Кухар». Його програма передбачала виконання теоретичного та практичного туру. За результатами оцінювання конкурсних завдань переможцем став Рудковський Владислав.

 

     

 

28 жовтня групи за професією «Продавець продовольчих товарів, контролер-касир» організували та провели виставку-продаж «Дари осені».

Проведений тиждень поглибив знання учнів, сприяв розвитку професійної майстерності, а також національної самосвідомості та самовдосконаленню

 

  
Переглядів: 273 | Додав: Edu-Ard